20års kalas

God morgon. Efter att jag hade käkat middag igår, så drog jag till Anna och Bella, där Jennifer också var. Vi hade en myskväll med chips, cola, nötter och fiiilm. Vi tittade på Styvfadern, och oj den var bra. Den skrämde upp oss alla, så när vi hade följt Jennifer till bilen så mötte vi en tjej på vägen till porten. Ni kankse kan gissa vad som hände? Vi SKREEEEEK!!!! Självklart bad vi om utsäkt till tjejen och berättade att vi hade tittat på skräckfilm, men hon log bara och gick, vilket är fullt förståerligt. Jag sov hemma hos Anna inatt, men åkte hem i morse vid 11 tiden. Nu sitter jag i min säng och har precis ätit frukost. Snart ska jag hoppa in i duschen, och sedan börja göra mig i ordning.

För klockan 16.00 ska vi hem till Olivia. Hon fyllde 20 år i onsdags, så idag ska vi fira henne med mat, alkohol, lekar, bad och bastu. Det låter väl mysigt? Hon bor jätte fint, uppe på en kulle precis vid vattnet. Det är jätte mysigt, och jag tror att denna kväll kan bli lika lyckad som hennes 18års fest. Jaha, allt på topp annars. På återseende :)

Fannie


stålande solsken

Hellu!

Sitter och lyssnar på musik, har precis gjort mig i ordning. Idag är det jätte fint väder ute, så jag ska ta och röra mig utåt. Tror att jag ska möta Anna och Bella, för att sedan se vad dom har för sig. Kankse hitta på något, i dont know. Det är klarblå himmel och jätte varmt, vilket jag diggar STENHÅRT! Det är såhär det ska vara om jag ska gå hemma och vara arbetslös tycket jag. Då kan jag njuta lite av det iallafall, och inte bara gå hemma och vara uttråkad. Shortsen åker på idag och tröjan lämnar jag hemma! På återseende :)

Fannie

städning pågår

Gódagens! Håller på att städa, men nu tog jag en liten paus. Allt är rent nu, jag ska bara ställa tillbaka sakerna där dom ska stå igen. Jag har tänkt på att jag har alldeles för mycket SKIT! Jag samlar på skolsaker sen typ 8an. vad fan har jag för användning av det? Absolut Ingen användning alls, så mina lådor och sånt ska jag också ta tag i nu när jag ändå går hemma. Jag ska slänga allt som jag inte har någon användning för, och förhoppningsvis så får jag en klädlåda till så jag slipper trycka nerkläderna samtidigt som jag stänger för att inte kläderna ska trilla ut. När jag flyttar hemifrån vill jag ha en stor garderob, typ en walk in closet. Men jag kommer typ aldrig flytta hemifrån om jag ska hålla på såhär med resandet. Mamma och Pappa har sagt att jag får bo hemma, men om jag har jobb så måste jag betala för att bo hemma, men jag har alltid någonstans att komma när mina äventyr tar slut. Bra framtidsplaner va? Det är tryggt, och om jag reser så mycket som jag vill göra nu, så bor jag ju knappt hemma ändå.

Dags att fortsätta med städningen kankse så jag blir klar någon gång. På återseende!

Fannie

Solen har tittat fram bakom sitt tjocka gråa täcke.

Godmorgon.

Idag lyser solen på riktigt. Förut har den bara lyst med sin frånvaro. Jag är rätt så trött ändå, för jag gick och la mig 04.00 i morse. Jag låt och tittade på film, och lite på one three hill. När jag hörde att pappa gick upp för att åka och jobba, så tänkte jag att det kankse var dags att lägga sig och sova. Idag vill jag göra något, inte bara sitta hemma som alla andra dagar. Det är ju så fint väder ju. Det blev inget med Turkiet i morse. Planet gick, och jag har fortfarande ingenstans att bo än. Jag funderar på att åka ner i slutet av säsongen. Det är ännu inte försent då, och förhoppningsvis har jag jobbat ihop pengar då också. Men jobben lyser också med sin frånvaro, precis som solen har gjort de senaste dagarna.

Nu tänkte jag gå upp och duscha, och göra mig i ordning. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på.


Jag och Emma, beas lillasyster.

dunder och brak

Hallå där. Är precis hemkommen från en liten cyckeltripp. Först cycklade jag upp på stan för att ta en cig med Dejan, Ernad och Mohammed. Kort där efter trampade jag vidare hem till Anna, där vi åt glass och tittade på one three hill. Det slutade att jag lånade hem säsong 1. Jag tänkte att jag skulle nöta det ikväll. Hon har enda till säsong 4, så får väl låna en efter en för jag vet att jag kommer bli fast i det. Tycker det så är bra, bara att jag inte har följt det riktigt.

Det har regnat som fan idag också. Åskade och blixtrade så jag trodde fönstrena hemma skulle gå sönder. Det small och blixtrade samtidigt i säkert 10 minuter. Usch sånt där hatar jag.

Nu ska jag ta något att äta, sen blir det one three hill för hela slanten. På återseende.

Fannie

Jobbigt att ta sig upp för tappan

Godmorgon! Jag vaknade för en stund sen, och nu ligger jag i sängen med datorn i knä´t och tittar på tv. Den senaste timman har jag försökt ta mig upp och äta frukost, men jag har alltid fastnat här pga något. Men nuså, nu ska jag bara skriva klart inlägget och sen SKA jag gå upp och fixa mat. Magen kurrar som aldrig förr i think. Idag är det måndag, och det innebär att det är 2 dagar kvar till onsdag, då den billiga biljetten finns. Jag har ännu inte bestämmt mig om jag ska åka. Fan att allt ska kosta. Men egentligen är det inte det som är problemet, utan det är boendet. Jag kan inte åka utan att ha någonstans att bo, vilket är ganska uppenbart. Vi får se hur det blir. Kankse åker inom en snar framtid.

Igår var jag duktig, jag sökte två jobb. Ett i Flen och ett i Katrineholm, så hoppas på det bästa nu. Jag måste ha ett jobb så jag får in lite pengar fan. Jag börjar bli deprimerad. Inte av att gå hemma, utan för pengarna. Jag är inte van med att leva som jag gör nu. Någon som vet något ställe där dom söker jobb så får ni gärna höra av er. Det vore SUPER!

Nu - FRUKOST!

Vi hörs.


märkligt va?

OOOOJ, det var länge sen jag var inne och uppdaterade min blogg här på blogg.se! Jag har tagit bort alla mina inlägg nu, för jag vill börja om på ny kula. VÄKOMMEN!

Jag valde att överge blogg.se då det var så mycket strul på sista tiden.
Jag började blogga på devote.se, där jag skaffade en privat blogg som jag ganska snabbt lade ner då jag och camilla skulle flytta till Turkiet, då vi skaffade en reseblogg. Men nu när jag är sugen på att börja blogga igen så finns inte min blogg kvar :S Trots att jag var inne på den för säkert 1 vecka sen. Jaja, där rök devote.se´s chans för mig, så jag är tillbaka på blogg.se igen! En ny design kankse är något att sträva efter, men det får vänta än så länge.

Hur ser läget ut nu då? Jo jag har valt att åka hem från Turkiet pga personliga skäl. Dock funderar jag att åka tillbaka redan på onsdag, då det finns en enkel biljett för 600 kronor, Stockholm - Antalya. Hembiljetten har jag ju redan, och den är den 10 november. Det stora problemet är att jag inte har 600 kronor, och jag har ännu inte hittat någon som vill sponsra mig med 400 kronor, då min mor och far var så snälla att betala min hembiljett för 2000 kronor. Såklart dom inte vill att jag ska åka ifrån dom då direkt igen. Jag har ju trots allt bara varit hemma i 2 veckor.



Gud vad jag längtar tillbaka till värmen, till TURKIET <3

Nu ska jag kolla på film och göra mig en smörgås. Ha det så bra.

IYI GECELER! <3

RSS 2.0