örebro!

Sitter nu på hotelltummet efter en hel dag på jobbet. Idag fick jag göra om massor på damavdelningen, vilket jag trivdes väldigt bra med. Sitter nu och lyssnar på Solaf när hon bråkar med tele2 pga en felaktig faktura. Vilka jävla nötter telefonförsäljare är alltså, haha!

Om 45 minuter ska vi mötas i lobbyn för att tillsammans gå ut och äta här någonstans i Örebro. Ska försöka fota lite också, så jag kan lägga upp någon bild.

Nu ska vi ut och äta :)

<3

i örebro

Sitter i Örebro på mitt och Solafs hotellrum. Vi är 4 st som har varsin dator och bara sitter och nördar. Idag jobbade vi första dagen på Ica Maxi i Örebro. Vi fick våra nya skor också, och fyfan vad ont jag hade i fötterna efter en dag. Just nu sitter även chefen är här inne och pratar om iphones, nice haha :)

Allt är nice här och jag saknar inte hemmet. Behöver inte lyfta ett finger här, vilket är skööönt! <3

<3

Örebro, here i come!

Hinner inte skriva så mycket. Måste skynda mig att göra mig i ordning juuuuuuu!!! Det var tur att jag råkade snooza i sömnen för annars hade jag inte vaknat. Härdan efter måste jag börja ställa två larm så jag har större chans att vakna. Skriver mer ikväll.

<3

packning kan vara bland det värsta jag vet!

Jag har så gott som packat klart nu. Jag är fullt medveten om att jag har på tok för mycket med mig, men det är bättre att ha lite att välja mellan anser jag. Jag borde ioförsej packa ner en till långärmad tröja, för jag kan ju frysa lite om vi skulle gå ut på stan eller liknande. Nej fan jag skiter i det. Jag får alltid sån jävla noja när jag ska packa. Jag hatar det egentligen. Jag borde gå och lägga mig nu för jag måste gå upp 5 i morgon bitti för att hinna duscha och göra mig i ordning eftersom jag tror att vi ska direkt till Ica. Det här så bli så himla roligt måste jag säga.

Jag ska packa med mig datorn och mitt mobila bredband också, så jag kommer att skriva några rader när jag är i Örebro. Önska mig lycka till. Btw, någon läsare som är ifrån Örebro? Kommentera gärna isåfall.

<3

Örebro i morgon

packar tills i morgon. Mer uppdatering innan jag lägger mig.

<3


Det börjar närma sig

På måndag börjar jag att jobba. Vi ska ju börja med praktik i Örebro, måndag -  torsdag i två veckor. På måndag morgon ska jag infinna mig på mc donnalds parkeringen 07.15 för att bli upphämtad av Kim, som ska köra en av bilarna. Efter det ska vi plocka upp Viktor, och sen åker vi till Örebro. Klockan 9 ska vi vara där. Vi kommer att bo på Scandic Hotel inne i Centrum, så det ska bli mysigt. Datorn hänger med så ni får får följa med mig på praktiken.


Torsdags morgon

Ligger i sängen och ska röra mig upp till övervåningen för att få något i mig. Jag är hungrig och jag hade inte planerat att sova till 12. Jag skulle behöva plocka undan i mitt rum, men jag får se om jag prioritrar något annat först. ;)

<3


Godmorgon!

Ligger kvar i sängen, men ska väl röra mig uppåt snart för att i mig lite fuckost. Efter det ska jag bege mig upp på stan för att uträtta några ärenden, sen kankse jag går förbi skolan och hälsar på min storebror. Han jobbar alltså i caféterian i skolan, och jag har typ träffat honom 2 gånger sen jag kom hem från Turkiet, och det är snart 2 månader sen.

Nu; Frulle!


tra la la la (8)

Fikat idag varade lite längre än väntat, men det brukar bli en lååång fika när man fikar med Linnéa. Just nu sitter jag hemma, och är GALET taggad på att hitta på någonting men ingen är lika taggad som jag. Så om någon där ute är rå-taggad så hör gärna av er ;)

Sitter och sjunger på den där låten som är med i sas-reklamen. "Fia är här, o åsa är här o va roligt att hassan är här" eller vad dom nu sjunger för namn, men det är en väldigt irreterande sång att ha på hjärnan. På med musik så att låten glöms bort.

later!

dagens outfit;



Linne och Lackleggings från Ginatricot.

Nu sticker jag iväg och fikar med Linnéa :)

Ingen krock iallafall

Det gick hur bra som helst att övningsköra. Jag fick motorstopp vid två tillfällen men det finns anledning till det. Idag var det tänkt att vi skulle hem till min bror och chilla, men jag fick sms nyss att det inte blev så så kankse drar hem till Anna och Bella istället. We'll see!

Nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi snare :)

<3

Övningsköra?!

UACK! Det luktar blodpudding i hela jävla huset. Min mamma jobbar, men pappa är ledig och då får han ofta äta sånt som mamma och jag inte tycker om. Han passar på att välja blodpudding väldigt ofta. Det luktar så illa, och det smakar så vidrigt också. Jag vill gå upp till köket och hitta något att äta, men jag klrarar verkligen inte lukten. Om det luktar så mycket här nere, hur mycket luktar det inte där uppe då?

Här är bilden på mina otroligt kreativa naglar! Haha det åker bort inom kort ;)



Jag hann inte med att ta en bild på rummet igår, så vi struntar i den. Vi var ju och hämtade bilen igår ju, och när vi skjutsade hem mormor så fick jag köra tillbaka (dock bara över brogetorp) för hade ju ingen skylt och sen var det väldigt länge sen jag körde. Men körningen gick jätte bra. Både mamma och pappa blev förvånade eftersom det var första gången jag körde manuell på typ 2 år. Pappa och jag ska ut och köra idag också. Nya bilen är jätte skön att köra, och väldigt lätt. Det här ska nog gå jätte bra :) LATER!

<3

Iyi Geceler!


har varit väldigt duktig idag.

förlåt för jätte dålig uppdatering idag. Jag har städat mitt rum så det är skinande rent nu och det luktar citron i hela rummet, fräääääscht! Sen hoppade jag in i duschen för klockan 5 skulle vi hämta våran bil i Eskilstuna. Jag har även kört den och jag ska övdningsköra i morgon, hihi. Efter att vi hade varit i Eskilstuna så åkte jag och mamma hem till min syster på ljusparty.

Slänger in bilderna nu ikväll eller i morgon.

På med skrubbhandskarna för här ska städas!

Just nu sitter jag och tittar på rent hus. Det är så jävla äckligt så jag måste ta och städa mitt rum nu. Jag har inte så stökigt direkt, men det ligger kläder på golvet och möblerna m.m mår ju inte dåligt av att städas en extra gång? Så nu ska jag storstäda mitt rum. Vi hörs senare!

<3


nagel-konst?!

Jag har absolut ingenting att göra, och medans jag sitter och tittar på Kungar av tylösand såmålar jag naglarna. Det är mest en ploj grej, men det blir jääävligt coolt, haha. Ni går se hur det blev sen. Några ledtrådar kan ni få, mönster, svart, rosa och guld-glitter. Kan ni gissa rätt? :D

Var med och tävla!



Gör såhär;


Skriv i din blogg att du är med och tävlar till veckans blogg, och länka till mig. Sedan väljer jag sedan ut vem som har gjort det snyggast, och personen får en länk i min blogg. Lätt va? Kommentera bara inlägget så jag vet att du är med. När några har anmält sig så avslutar jag tävlingen :) LYCKA TILL!


Är man upptagen så är man!

Säääämst! I morse vaknade jag av ett sms 08.55 av min blivande chef som undrade vad jag hade för storlek på skor. Jag svarade på det, somnade om och vaknade vid 12 av ännu ett sms av D. Vid 12.30 gick jag och mötte bella och hängde med henne till hon skulle börja jobba. Lagom innan det kom Gizem så vi gick runt lite, sen följde vi med Flens Gangztaaa till lager 157 för lite shopping. Dock köpte jag ingenting eftersom jag är PANK! När vi kom hem därifrån så drog jag hem och åt, sen kom gurra g och hämtade mig för vi skulle promenixa. Det blev en promenad på ca 1 timma, sen knallade jag hemåt.

Nu sitter jag hemma och ska snart hoppa in i duschen. Skriver mera sen.

<3


godnatt sverige

Nu tänkte jag lägga mig och kolla på film. Slänger upp en bild sålänge, och så hörs vi i morgon.


chips på en tisdag, är det okej?

Idag efter att jag hade tryckt i mig två mackor så gick jag ut på en promenad (som jag försöker göra dagligen) men det slutade med att jag träffade på en vän till mig, så vi gick hem dit och drack kaffe och snacka lite skit. Efter en stund gick jag hem och nu har jag nyss ätit mat. Framför mig ligger en chipspåse som är väldigt lockande just nu. Men jag ska försöka hålla mig i 15 minuter till, för då är det dax för idol och OM jag ska titta. GO ALICE!!!

Jag fotade en dagens outfit idag men den ligger fortfarande kvar på kameran men den var inge speciellt heller. Mjukisbyxor, linne och en adidaströja och det är inte så mycket att visa upp tycker jag. Lägger upp när jag är mera klädd istället. Nu, fixa för idol!

<3

Hatar telefonförsäljare!!!!!

Jag fick nyss ett samtal från en tidning som vi tydligen har haft förut, och bara för det så skulle vi få 60% rabatt. Killen som ringde var så jävla otrevlig och kunde inte sälja för fem öre. Så här lät samtalet ungefär;

Hej jag heter ... och jag kringer från *** *******! Jag ska fatta mig kort här bara..
Detärsåattviharetterbjudandetillersomharvaritkundhosossförutsådetinnebärattdufår60%rabattthosossdetkommandeåret.Idennyatidningensomharfåttennychefredaktörsåkommerdetfinnasmycket
nyaochspännandenyheterochkampajerveckaeftervecka.ärduintresserad?

Anledningen till att jag skrev ihop allt, är för att det var ungefär sådär det lät. Han pratade i säkert 7-8 minuter men det där var det enda jag hörde för allt gick så otroligt fort, och det lät som att han satt och läste från ett papper precis vad han skulle säga. Det där får mig inte att bli intresserad. Dessutom hatar jag telefonförsäljare.



Det roliga är att vi har någon som heter Spärr eller något sånt, och det innebär att telefonförsäljare inte får ringa till oss om det inte är något företag som vi redan har med att göra. Så sluta ring xD

Haha en rolig grej som händer ganska ofta är att dom ringer och tror att den som äger telefonen alltid ska svara?! En gång ringde dom 8 på morgonen. När jag svara i telefon säger jag typ "Fannie" eller "aa det är Fannie". Men det ringde iallafall en snubbe och jag svarade med mitt namn, vet ni vad han säger då? "Heeeej kristina hur är läget? Du, din premie har gått ut vill du förlänga den?". Det är sånna där som sitter och blir inkopplade på ett samtal när någon svarar. Så himla opersonligt.

Nej nu ska jag sluta klaga och ta mig upp för att äta lite fruckost.

<3

Godmorgon!

Solen skiner till och från idag. Jag vaknade för en stund sedan, och tänkte att det är väl dax att gå upp nu. Jag är lite hungrig så fruckost låter som en mycket bra idé just nu. Det får bli Te och Toast, kankse ett ägg också? Mycket mer än så finns det inte att skriva just nu. Återkommer senare!

Vad ska ni göra idag?

<3


God natt, och sov gott.

Jag säger godnatt nu!


personalmiddag på dufweholms herrgård

Först vill jag välkommna alla nya läsare. Jag hoppas att ni stannar. <3

Nu är jag hemkommen från Katrineholm där personalmiddagen hölls. Jag fick även träffa de andra i personalen och alla var jätte trevliga. Alla var från Katrineholm men det var bara en som jag kände igen. Kul att träffa nya människor, eller hur? Kul att så många av er läsare gillade min outfit också. Den var bekväm men ändå lite extra, tack vare "skinnlapparna" på benen. Detta var mer jag.

Vi fick även prova ut arbetskläderna och ja... haha arbetsbyxor är väl inte riktigt min grej kanske men jag vänjer mig väl antar jag, haha. Ungefär såhär kommer jag se ut som arbetsklädd:



Snyggt va? Dock kommer vi ha kortärmade skjortor och pikétröjor.

Kvällens outfit

Nu måste jag verkligen skynda mig för snart kommer min kusin och hämtar upp mig. Här kommer kvällens outfit efter att jag har ångrat mig 100 000 gånger.. tack Emelie för din hjälp ändå.



Kofta: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Leggings med "skinnlappar": Ullared

Vita converse och skinnjacka till detta. Hej sålänge!!

en bra bit påväg

Sitter här, har duschat och ätit lunch. Just nu sitter jag här med ett öga sminkat och blött hår. Jag vet ännu inte vad jag ska ha på mig men jag har någon tanke tror jag. Jag har ju tid på mig som sagt. Det är 3 timmar kvar tills vi ska vara där men jag är en tidsoptimist. Jag brukar alltid tänkte att jag har tid, men sen när det är 5 min kvar tills jag ska  iväg så är jag ännu inte klar och idag hinner jag verkligen inte vara sån eftersom jag inte kommer kunna åka försen 17.30 då min kusin inte kan åka försen då. Det här blir säker jätte bra tror jag :) Lägger upp bild sen när jag är helt klar.

<3

what to wear @ a work-dinner?

I helgen har jag varit i Eskilstuna, och när jag kom hem igår så gick jag direkt hem till Anna, kollade på "Ensam mamma söker!" och sen gick vi och la oss. Vi har sovit i 11 timmar, bvilket var vääääldigt skönt. Nu ska jag kleta in mig i en ansiktsmask, och sen duscha osv. Ska rakna benen, måla naglarna och göra mig i ordning för kvällen. Det är nämligen ikväll som vi ska få träffa de andra anställda samtidigt som vi ska äta en 3rätters middag. Klockan 18.00 ska jag vara där, och min kusin ät snäll nog och kör mig dit, och även hämtar mig. Jag kankse slänger upp en bild på hur jag kommer att se ut under kvällen. Hur vet jag inte än, jag vill ju inte komma för uppklätt och inte för nedklätt heller. Någon som har något förslag?

<3


Morgonpromenad

Just nu; Ska jag och Bella gå Lidarondan. Klockan är 06.26, och vi ska mötas klockan 07.00. Hoppas vi inte blir jagade av vildsvin bara, haha. Om ni inte hör något mer så ligger jag väl där någonstans, hahaha :)

Sist jag gick upp såhär tidigt var när jag och Camilla skulle åka till Turkiet. Det känns så konstigt för jag förknippar alltid "gå upp tidigt" med att jag ska göra något så jag blir typ stressas :S En dålig ovana i guess. Nej nu måste jag brja röra mig. Jag hoppas att jag får låna Bellas dusch sen för jag är jätte äcklig. ÄRREL-FANNIE!

Byee <3


lidarondan 06.45

Oj herre min gud, jag har inte bloggat idag. Emelie påminde mig nyss. Jag har varit lite för upptagen idag för att blogga. Jag har sovit jätte dåligt inatt pga konstiga drömmar. En gång vaknade jag och då var kudden syngsur av tårar. Jag vaknade och stöööörtbölade för jag drömde att D hade dött i en bilolycka och jag visste inte riktigt om det var sant. HJÄLP, sånt är riktigt läskigt. Efter en sån här natt vill jag ha en drömtydarbok, och se vad det betyder. Om jag inte minns fel så betyder ormar pengar och det är väl därför jag aldrig drömmer om ormar i guess. Någon som kan sånt där?

I morse när jag vaknade la jag mig i soffan och halvsov till och från, sen gick jag upp på stan och tog en fika med Linnea, Pauline, Andrea och Ida. Begav mig hem där efter för att äta mat. Satte mig vid datorn en stund sen bestämmde jag mig för att ta en promenad med Bella. Vi kom inte så långt då vi satte oss på snabbt och gott och drack vatten, sen gick vi hem till henne och Anna och kollade på idol. "HÅLL KÄFTEN!!!"

I morgon 06.45 ska jag möta upp Bella utanför annas jobb, för då jävlar ska det promeneras. Vi ska gå lidarondan (runt gårdssönn) som tar ca 1 timma. Där efter ska vi gå hem till Bella och äta frulle. Men ett krav är att jag ska ta med mig ost. KOM IHÅG!



Stenhammar slogg som man går förbi när man går lidarondan. Kameran följer med så jag ska försöka foto lite under promenadens gång. Kan bli en jävla massa bilder när man umgås med mupp-bella ;)

filmtips?

<3


Personal-middag

På måndag 18.00 ska jag och de andra 8 nyanställda på ICA MAXI special befinna oss på duwfeholms herrgård för middag. Det är också första gången vi får träffa de andra anställda. Vi vet ingenting om varandra ännu, så det kommer faktiskt att bli väldigt roligt måste jag säga.

Det var en väldigt annorlunda meny med massa saker som jag inte har en aning om vad det är för något, men till varmrätt skulle vi få hjortstek med kantarellrisotto, så det blir nog helt okej. Jag har aldrig ätit hjort, men jag kikade in på deras  och allt verkade vara så exlusivt så det blir nog säkert jätte bra. Jag ser fram emot denna kväll.


Är alla resebyråer likadana?

Nu har Linnéa gått hem efter att ha varit här och druckit kaffe, och kollat på film. Jag väntar på att mamma ska göra mat till mig för jag är SÅ hungrig. Jag är jättesugen på godis, så jag funderar på om jag och D ska åka upp till Ica och köpa lite sen när han kommer hit.

Idag åkte Bea till Turkiet för att vara där under en veckas tid, och OM jag är avundsjuk. En kompis Amanda är där nere nu och snart åker Jenny ner i 2,5 veckor. Jag vill också jag vill också, men ja. Nu kom jag på att jag måste ringa till Resebyrån ang min flygbiljett hem. Jag är så jävla arg på dem för dom ringer aldrig tillbaka trots att dom har lovat att göra det 3 gånger, men det är alltid jag som får ringa till dem igen och fråga hur fan det ligger till.

Later!

<3


en kopp kaffe och en cig

Godmorgon!

Jag hade tänkt att jag skulle äta lite fuckost nu, sen kommer grannen Linnea över på en kopp kaffe eller två. Bella kankse tittar över också, det vet man inte. vad som sker idag återstår att se. LATER!

<3


En midja som ett normalstort lår?

Jag har nyss kollat på Miley Cyrus nya film "The last song" och jag fällde en del tårar till den filmen. Se den, det är det värt, jag lovar. Klockan är nu 03.15 och ja, jag behöver väl inte säga mer än att jag har vänt på dygnet den senaste tiden.

Juste jag kikade in på kissies blogg förut idag och såg att hon skulle operera om sina bröst? Visst, det är ingen hemlighet att det är snyggt (på vissa) med stora bröst, men för hennes egen del så hoppas jag verkligen att hon ska göra dem mindre. Inte för utseendets skull, utan för hennes rygg. Hennes midja är typ som mitt lår, har ni sett själva? Kolla här bara;



<3


En helt vanlig söndag...

...med en halv flaska martini ser ut såhär;


ny design

Ser ni förändringen i bloggen? Hur skulle ni kunna missa undrar ju jag då. Det är otroligt söta Emelie som har fixat den till mig, och hon fixar en till dig också för en billig pengt. Hon gör mer avanserat än vad min är också, och om jag inte minns fel så har hon lagt upp lite "jobb" i bloggen också. Tack så mycket åter igen.

Emelie har även lovat mig att påminna mig att blogga varje dag. Jag tycker det är sjukt kul att blogga men jag glömmer typ bort det :S Det kankse är för att det inte händer så mycket i mitt liv, jag vet inte. Så därför måste jag komma på något som jag tycker är intressant, som jag därefter kan skriva om. Okej, mode skriver varenda jävel om, och en populär grej har också blivit att provesera. Det är jag dock ganska bra på att göra. Turkiet ligger mig också väldigt varmt om hjärtat, men jag tror att det skulle bli ganska tråkigt att läsa om BARA Turkiet. Något tema kankse inte är riktigt min grej, utan jag tror att jag behöver mer en stil som passar in på mig.

Jag tänkte också slänga in en bloppis för jag har hur mycket jeans som helst och jag har slussat ut de jag inte behöver längre. Någon som är intresserad?

Min premiär för "nya bloggen" börjar i morgon. MISSA INTE DET!

<3


skaffa inte 3, vad ni än gör!

Jag har vänt på dygnet pga one tree hill. Jag la mig 05.30 i morse, och sov till strax innan 13.00. Direkt så fick jag gå upp och prata med kundservice på 3, för pappa skulle säga upp vårat mobila bredband (som det bara är problem med). Det har inte fungerat på 6 månader, och vid flera tillfällen har jag ring för att få hjälp, men ingen har kunnat lösa det. Nu var läget så att vi inte fick säga upp det försen februari, så då fick jag hjälp av en jätte gullig tjej, Hedvig. Hon hjälpte mig, och skickade program/filer till min mail och hade sånt otroligt tålamod. Det Hedvig gjorde var service för mig. Vi satt säkert i 1 timma och försökte klura ut vad felet kunde vara. Jag skrev även ett mail till henne där jag meddelade att det fungerade som det skulle nu. Hade hon, eller en sån som hon hjälpt mig med detta från första början, så hade jag valt att fortsätta använda 3, men i februari kommer jag att säga upp SKITEN!

Jag återvände nyss hem, för jag skulle nyss möta Bella men när jag hade kommit ca 300 meter så får jag ett sms att hon måste springa hem och kissa, och att jag ska komma dit istället men jag orkar faktiskt inte gå för det är så jävla långt, så jag vände, haha! Jag vet ännu inte om jag ska gå hem till Anna och Bella ikväll, eller om jag ska åka till Eskilstuna, vi får se hur det blir ikväll. Nu ska jag titta klart på sista avsnittet av one tree hill på säsong 1.

<3

One three hill

Godmorgon (?), yes i know att klockan är 13.00, men jag vaknade 12.30 för att ja la mig 04.30 i morse. Jag låg och kollade på one three hill hur länge som helst, haha. Men nu är jag fast, tack vare Anna och Bella ;) Udag skiner solen, och jag ska nog snart upp på stan och möta upp anna och bella, om planerna inte ändras. Nu ska jag börja göra mig i ordning, för nåt vill jag hitta på idag iallafall :

<3


Nytt jobb och lägenhetssökande

Oh no! jag är så fruktansvärt dålig på det här med bloggning. Lyssna här:

Jag sitter hemma hela dagarna, om jag inte umgås med någon kompis. Jag skriver ändå dagbok varje dag i en liten bok som jag har här hemma, men jag antar att det är lättare att skriva i den för där kan jag vara ännu mer personlig.. Där skriver jag ALLT och det är ingen som får läsa den förutom jag själv då förståss. Men det jag vill komma fram till är att jag har egentligen all tid i världen att blogga på, men jag antar att jag har svårt att ta initiativet.

För er som inte vet det så har jag äntligen fått ett jobb. Jag var på jobbintervju i Katrineholm för Ica kvantum, som ska bli Ica maxi, för ca en vecka sen och igår ringde dom och meddelade att jag har fått en tjänst i det nya ica. Alla som anställs kommer att få en tillsvidareanställning och börja på 50% och sedan öka. Därför har jag idag lämnat min första intresseanmälan på en lägenhet ganska centralt i Katrineholm. Jag hoppas att dom hör av sig så jag får kolla på den iallafall. Inflyttning sker i December isåfall. I december får jag ju också min första riktiga lön så det passar ju perfekt.

Jag börjar alltså den 27 september, med två veckors praktik på en ica maxi butik i Örebro, för dom har ju inte byggt klart i katrineholm än. Där efter ska vi börja bygga upp butiken i Katrineholm och komma in i rutinerna. Det känns så skönt att äntligen fått ett jobb, för jag är heeelt pank!!!

Jag ska verkligen försöka bli bättre på det här med bloggningen. Förhoppningsvis händer det lite mera i mitt liv inom en snar framtid, så missa inte det ;)

<3

RSS 2.0