SHOPPIIIIIIING!

Godkväll!

Jag har inte riktigt haft tid att blogga faktiskt. Det har blivit utgång med vännerna i helgen, och även Flen på två-årskalas. Klickade hem lite grejer från H&M idag när jag hade tråkigt. Jag har inte heller visat det jag klickade hem för några dagar sen. Tänkte slänga upp dem nu. Jag orkar tyvärr inte göra något avanserat så ni får ta det bild för bild.









Detta handlade jag, och även lite sminkborstar och ett 4-pack nagellack med lite vårfärger. Sorry att detta inlägg blev så långt, men BARA med bilder. Jag kankse borde fixa ork till att anstränga mig lite när jag väl ska blogga. Nu ska jag sova. Godnatt!

Sticker iväg och lunchar med Soooolaf!

Godmorgon!

SItter och äter gårdagens vårullar till frukost. Ska snart göra mig i ordning. Ska eventuellt luncha med Solaf på stan. Om inte så åker jag nog till Flen tidigare. Ska möta mamma på stan i Flen runt 15.30 för vi ska köpa en födelsedagspresent till min farbrors fru. Sen ska jag gå hem till Anna och göra mig i ordning. Måste ner på stan här ändå för måste ju till systembolaget och inhandla kvällens dryck. 

Nu fick jag sms av Solaf, och vi ska luncha. Vi får se vart det blir. Så nu måste jag kila och sminka mig för annars hinner jag inte. Laaaaater! <3

Inget Flen idag!

Hej!

Jag åkte aldrig till Flen idag, för ca 10.15 ringde min chef och frågade om jag kunde jobba till 21 istället för 18. Jag har jobbat 10 timmar idag, och jag är trött men det gick ganska fort. Jag har nyss betalat mina räkningar som kommit. Hade pengar kvar på lönen så jag tog dem så jag slipper ta från nya lönen. Jag vet det låter töntigt för jag förlorar ju ändå inget med att vänta, men det känns bättre att ha det gjort innan lönen kommer in på kontot. 

Jag åker alltså till Flen i morgon istället, och tillbringar kvällen och natten tillsammans med mina tjejer som jag saknar mycket. Vi ska ut på Amazon och daaaaansa loss. I morgon ska jag gå ner på stan och handla det jag ska ha på systembolaget och sedan åka till Flen. Antingen ska jag till Anna direkt, eller så träffar jag jennifer och de underbara barnen (barnet om inte Linnea är hemma). Jag ska även gå och sola hade jag tänkt. Där vet jag iallafall hur man gör, haha! 

Jag funderar på att färga håret mörkare. Vad tycker ni?

LAAAATER!

bild på håret-

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag iallafall. Jag hade tänkt att jag skulle lägga mig och läsa lite innan jag somnade, men jag slocknade direkt. Jag sov ju inte så bra natten innan. Idag jobbar jag 11-18, och efter jobbet ska jag bege mig till Flen där jag ska tillbringa natten med Anna för på fredag blir det utgång på Amazoooon! För er som inte vet vad det är så är det ett "uteställe" i Flen. Det är inte öppet varje helg, utan bara om det är något speciellt eller om nådon artist osv kommer. På fredag kommer de två kvinnliga dj;s Rebecka och Fiona. Det som är roligt att gå till amazon är att det är som en magnet för alla nuvarande och gamla flensbor. Alla ses där igen. 


-En dålig bild i mitt bruna hår!

Laaaater!



Diska, sen nytt te

Efter detta avsnitt av simpson så ska jag diska, och sen göra mig en kopp av mitt nya te. Jag ska även gå igenom min garderob lite, eftersom jag åker till Flen efter jobbet i morgon, för på Fredag väntas det utgång på Amazon. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, så det blir att ta med sig flera alternativ och sen får Anna välja sen. 

Efter diskningen osv så ska jag även lägga in en bild på mig så ni får se hur håret blev!

Later!

Bokrea på Ica maxi -Start 08.00

Goooodmorning!

Jag är hur trött som helst. Igår när jag skulle gå och lägga mig (i tid) så kliade och kröp det i benen så jag vred och vände på mig hela tiden.. Det enda som finns att göra då är att gå upp och sätta sig igen för det går verkligen inte att somna när det blir så. Vid 01.30 kom jag i säng. Visst, det går så fort jag får vakna till lite, men just nu känns det kämpigt.

Jobb på gång! 08-14 står på schemat idag. Idag börjar även bokrean, så kom dit och fynda 08.00 om du vill ha några bra böcker. Det är mycket böcker, och väldigt många bra så i mina ögon är det en bra bokrea. Jag själv ska fynda bland 3-4 böcker idag iallafall. 

Nu ska jag göra mig klar. Orkar inte anstränga mig idag så det får bli en toffs och lite mascara bara. Laaater!

Jag har en hemlighet!

Godmorgon!

Sitter fortfarande i soffan med morgonrocken på, fast jag har varit vaken en timma. SKa strax klä på mig och sminka mig, och sen ska jag kila iväg till jobbet. Det finns faktiskt inte så mycket att skriva såhär tidigt på morgonen så det brukar bli typ samma sorts inlägg, och när jag kommer hem från jobbet så glömmer jag bort att skriva också. Dessutom finns det inte så mycket att skriva om när jag jobbar heller, då det vi gör på jobbet ska stanna där. Ni får ta det som det är. Inom en tid kommer det förhoppningsvis finnas mycket att skriva om. Om det blir som jag hoppas vill säga. Jag tänker inte dela med mig av detta ännu, men det är en riktigt rolig grej iallafall, men fortfarande hemligstämplat. 

Bjuder på en bild sålänge; 


Turkiet, Side 2010

JAG VILL HA SOMMMAAAAAAAAR!

Måndagmorgon!

Godmorgon! Nu sitter jag och äter fruckost, efter att ha plockat ordning i min lilla lya. Det återstår bara att dammsuga. Jag börjar jobba 15.00 så jag ska hinna duscha och göra mig i ordning innan dess ocksås men det ska inte vara några problem. Sitter även och kollar på cheaters! Det är ganska kul att titta på faktiskt.. 

Nu, städa och göra mig i ordning! Later :)





När ska det bli vår?

Godmorgon!

Igår kväll mötte jag upp Linnea utanför hennes jobb, och sedan begav vi oss ut på en promenad i kylan. Vi hade två stop, och sen fastnade vi hos Emma för en kopp te. Det var behövligt för jag hade inte klarat mig enda hem. Jag hade frysit ihjäl, på riktigt. Väl hemma hos mina föräldrar så gick jag direkt ner och la mig i soffan där jag skulle sova inatt. Jag tror jag slocknade på 3 sekunder.

Jag är väldigt sugen på att åka till lager 157 och köpa hem ett par mörkblå converse och en kofta med lappar för armbågarna men vi får se om papi eller mami vill åka dit med mig. Dom stänger ju klockan 17.00 idag så det måste ske innan gästerna kommer. Min mamma fyller ju nämligen år idag. GRATTIS MAAAAAMI! <3

Ska gå upp och flirta lite med pappa nu ;) Laaaaater!


Tacopajmys i morgon

Godkväll!

Just nu sitter jag hemma hos mami & papi i Flen. Mamma fyller år i morgon så jag sover över här, och i morgon njuter jag av världens godaste tacopaj med hela släkten! Ikväll ska jag umgås med Gizem och Nemanja (kolla foboll) som det heter men jag tror inte att jag och gizem kommer att kolla så mycket. Hoppas på att vi åker en sväng till Lager 157 i morgon också, men vi får se för hon visste inte om hon kunde. Hade tänkt att bättra på sminket, men stressad som jag var när syrran hämtade mig hemma så glömde jag sminket. Jag får ta lite av mammas mascara. Psst, säg ingenting till mamma ;)

Laaaater!

Brunett och nya skor, i like it!

Godmorgon!

Till och börja med så vill jag gratta Emelie på sin 22-årsdag <3

Jag ska strax göra mig klar för att gå till jobbet. Jag har en dundrande huvudverk som jag lidit av hela natten. Jag hade även en hemsk dröm, så när jag vaknade av den så var jag tårögd och skakis. I den stunden ville jag bara döda D-man som varit otrogen mot mig. Tur att det var en dröm, annars hade det varit synd om honom, haha!

Ja som ni säkert redan vet så har jag gårr från blondin till brunett. Nice va? Tack finaste Solaf för hjälpen. Igår var jag även på Factory Outlet i Vingåker. Kom hem med ett par skor, NICE! Visar dom senare ;) 

Laaaaaater!

Jobb, sen -Vingåkers factory outlet!

Godmorgon!

Jag vet att bloggen har varit lidande de senaste dagarna, men jag har prioriterat annat nu när jag har varit ledig. Ska dra till jobbet om ca 30 minuter, och slutar vid 16.00. Efter jobbet ska jag hem en snabbis, slänga i mig något att äta för sen bär det av till Vingåker tillsammans med D-man och Pay! När vi väl är där ska vi besöka Factory Outlet. Jag har faktiskt bara varit där en gång tidigare, men efter att ha besökt en kommande stor bloggerskas blogg så fick jag syn på riktigt snygga skor som jag tänkte lägga beslag på. Dom var snygga och riktigt billiga så varför inte? Måste ju fylla på min skogarderob då och då. 

Efter jobbet och vesiten i Vingåker så kommer jag också avlöja en liten...jag vad ska jag kalla det? Överaskning?

See you later!

Finbesök av päronen!

Jag ska alldeles strax ta mig i kragen och börja städa lite, för mamma & pappa kommer in en sväng idag. Mamma ska till doktorn och sen kommer dom hit på förhoppningsvis en fika, och även lämnar min efterlängtade skärmvägg som jag köpte av min bror för ca 2 månader sedan... (en liten pik till honom) Jag ska välförsöka få något i magen också. Jag hade tänkt att åka med min kära mor och far till Flen sen, och sedan ta tåget därifrån till Eskilstuna men vi får se hur jag gör. Är lite sugen på mammas mat nämligen, haha! 

Nu ska här plockas i ordning!

Laaaaater! :)

Ännu en stängning :)

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sen, men har bara setat här och glott. Jag pratade även med min vän Anna som är i Australien via skype, mysigt! Jag ska strax hoppa in i duschen, sen göra mig redo för ännu en stängning. Ska få i mig något att äta också tänkte jag. Måste ju ändå göra matlåda så. Min alla hjärtans dag firar jag på jobbet, och inte med D-man! Dock så åker jag och träffar honom i morgon istället. Dock får han en liten överaskning idag.

Nu ropar duschen på mig! Later!

Brunett eller Blondin?

Godkväll! Jag har varit fruktansvärt dålig på att skriva nu de senaste dagarna, men jag har tillbringat min tid med D-man! Självklart så går det före bloggen. Eftersom vi inte kommer kunna fira alla hjärtans dag tillsammans i morgon så har vi haft lite extra mysigt denna helg. Han går i skolan i morgon, och jag jobbar kväll. Dock så åker jag nog dit på Tisdag och stannar där till förhoppningsvid Torsdag. Dessutom har jag fixat lite inför alla hjärtans dag, som vi förmodligen kommer "fira" en dag senare. Visst, det är överskattat men ändå en speciell dag.

Efter jobbet idag så mötte jag upp Sanna och Solaf, för att dra en Pizza. Vi beställde och sedan gick vi hem till Sanna och åt. Efter ätandet och en del prat så fick jag skjuts hem av min vän Rigge. I morgon jobbar jag 15-21 igen. Jag skulle kunna gå och lägga mig ganska sent, men jag vill lägga mig skapligt för vill inte missa hela dagen i morgon och dessutom vill jag kunna sova ut ordentligt. Vakna i morgon bitti och ta en varm dusch.

Later!


Kolla vilken gammal bild jag hittade. Ska man kankse bli burnett igen?


Fobi för tvättstugor?!

Godmorgon :)

Jag har precis ätit upp min skål med yougurt och flingor, och nu sitter jag här som vanligt. Ska knalla iväg till jobbet om ca 1 timma. Jag har plockat ordning i min lilla lya nu, och snsart ska jag ställa mig och diska. D-man kommer idag, och jag vet att han vänder i dörren om det är stökigt här. Dock brukar jag inte ha det men han är ju så himla känslig ;)

Jag borde gå och boka en tid i tvättstugan, men det får jag ta ikväll när D är här, då jag har fobi för tvättstugor. Jag vet inte varför, men jag går gärna inte in i sådanna helt själv. 

Nu ska jag sätta på lite musik, sen diska :)

filmis med riggis!

Min vän Rigge var nyss här och kollade på white chicks tillsammans med mig. Rigge är en sån vän som alla borde ha. Vi har känt varandra i nästan exakt 8 år, och idag är han en av mina bästa killkompisar. Nu när jag bor i Katrineholm kan jag umgås med honom mera. När han skulle åka hem kollade jag lite snabbt på schemat, och insåg att jag inte alls börjar 08.00 i morgon, utan 12.00 - 19.00. Stänger tillsammans med lilla söta Solaf, så det ska bli kul.

Nu ska jag diska, och sen ska jag lägga mig och sova en stund. I morgon bitti ska jag duscha och ta hand om tvätten sen kryssningen, som fortfarande ligger kvar i väskan. Så i morgon stället jag klockan på ca 09.00. 


En vän jag hängde med i Turkiet 2010 ;)

Godnatt :)

filmmys med mig själv...

Kryssningen var jätte bra! Vi som åkte hade jätte trevligt, och det blev väldigt lyckat. Passade på att vinna en kaffemaskin också, inte helt fel!

Nu halvligger jag i soffan och tittar på en film som precis har börjat på 6an. Efter den ska jag sova, då jag börjar jobba 09.00 i morgon. Egentligen skulle jag ha börjat 11, men jag och frida håller mer eller mindre på att göra om på min avdelning, så börjar tidigare. Det kommer bli så himla bra, och jag kommer bli så himla nöjd. Frida är bäst! När vi slår våra kloka huvuden ihop blir det kanonbra. 

Later!

Redo!

Sitter nyduschad i min nystädade lägenhet och ska väl strax göra ordning lite frukost. Min juice börjar ta slut och jag tänker INTE gå till affären för att handla lite juice, som ändå kommer stå till tisdag. Jag får sno Emelies blandjuice-paket som stått här väldigt länge *viskar*. Efter frukosten ska jag packa ner det sista som ska med. Vid 14.20 går tåget. Hinner nog skriva en gång till iallafall :)

Later!

Nattstäda!

Min förmiddag var inte så effektiv, däremot har min eftermiddag varit det. Jag jobbade mellan 15 och 21. När jag kom hem så åt jag mat och snackade med Sanna i telefonen. När vi väl hade lagt på så dammsög jag, diskade och fixade om mina naglar. Nu ska jag strax plocka undan allt så det ser fint ut. Just nu är det lite rörigt eftersom jag har väskan står på golvet med packning runt om osv.

Jag åker ju på kryssning i morgon tillsammans med bästa Jane! Hennes man och hans arbetskollega (som även jag känner) ska ju såklart också med. Det ska bli grymt kul. Pga detta blir bloggen lidade Söndag- Tisdag. Skriver något innan jag åker i morgon. Tåget går från Katrineholm ca 14.15. 



Det börjar bli dax att slutföra mitt städande nu. Det är skönt om allt är gjort ikväll för då kan jag sova längre i morgon bitti, och dessutom komma hem till en ren lägenhet på tisdag. Inget ligger på golvet och ingen disk att ta tag i. Funderar även på att bädda rent i morgon bitti så jag kommer hem till en renbäddad säng. Vilken dröm va?

Later!

hungern smyger sig på

Godmorgon!

Sitter här och ät jättehungrig, men är på tok för lat att fixa något att äta. Går kvällen sög, och det slutade med att jag gick hem från safiren vid 01.00. Epilepsilampan som jag säger blinkade vansinnigt mycket och vid flera tillfällen svartnade det för mina ögon så jag var tvungen att gå från dansgolvet. Dock var musiken väldigt bra, och dom spelade musik som man verkligen kunde sjunga med på. 

Ska packa min väska tills i morgon nu, och sen kila iväg till jobbet lagom till 15.00. 

Nu; MAAAAT!

Nagelförlängning

Igår åkte jag till Eskilstuna och tillbringade natten hos D-man! imorse mötte jag upp Sanna för en runda eller 2 på tunapark. Hon som inte skulle shoppa shoppade mest såklart.. Jag kom hem med ett par jeans, en kofta, en ring, ett halsband, en bustier och nageltippar (som jag för övrigt håller på med nu men jag orkar inte riktig göra andra handen, haha). Jag får väl göra det snart, men börjar bli så hungrig. Det värsta är att klockan börjar gå, och snart kommer ett helt brudgäng från Flen hit för lite dricka, och ikväll bär det av till Safiren. Dock blir det väldigt lugnt för mig, för jag jobbar i morgon. Dock klockan 15,00, men ändå.
Tillbaka till naglarna! *suck*

Film, men inge städ!

Emelie har varit här ikväll och gjort mig sällskap och även kollat på några avsnitt av Medicinmannen som gick påtv för några år sedan. En serie med Mikael Persbrant, som är otroligt bra. Hon hjälpte mig även att bestämma lite kläder till kryssningen som äger rum på Söndag. Jag har panik och jag vet att jag kommer ha med mig på tok för mycket IFALL jag ångrar mig. Jane får agera smakråd till mig. Hon kommer bli galen på mig, det vet jag det. Jag vet liksom inte om man ska ha festkläder, eller vardagssnyggt?! vardagssnyggt ska jag ju ha på dagarna, men på kvällen då? HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!

Jag skulle egentligen ha plockat ordning i min lilla lya idag, men jag fick förhinder hela tiden så nu ser det katastrofalt ut igen så jag ska plockan undan nu, och sen städa ordentligt i morgon. Linnéa kanske kommer hit då, så måste ju vara fint då. Håller timmarna för att hennes SYO är sjuk så hon kommer till mig efter sitt viktiga samtal istället. Då blir det en sväng på stan och även lunch. Om hon inte kommer hit på dagen så åker jag nog tidigt till Eskilstuna istället, annars på kvällen. 



En natt hos mamma och pappa!


En förturkad Camilla!

Har nydligen vaknat. Satt uppe och pratade med Camilla på skye igår i över en timma. Det behöver vi verkligen göra oftare! Mitt internet dog sen och då slängde jag iväg ett sms om att vi skulle komma in på skype 11.00 turkisk tid, vilket är 10.00. Visst jag kan erkänna att jag blev sen, men hon har inte kommit in än. Om man säger en tid till en turk så kan det vara allt ifrån 1 - 5 timmar senare. Jag funderar på om jag ska gå och duscha istället eller om jag ska ringa och väcka henne. Men man vet ju inte när hon kom isäng igår så det är väl lika bra att låta henne sova.

Så jag drar upp och duschar nu istället och väntar på att Gizem ska höra av sig :)

Laaaater!

RSS 2.0