En morgon, åter igen i röda kläder.

Godmorgon sverige! Sitter här i min röda arbetsskjorta (som har ett rosa-bandet-märke på sig) och mina grå arbetsliknande byxor och ska snart ta mig upp till övervåningen för att äta lite fruckost tillsammans med min kära mamma <3 07.05 går bussen mot Katrineholm. Det är en lång väg att gå till bussen, speciellt när det är så fruktansvärt kallt ute. Det blir att ta på sig en varm tröja under jackan och halsduken får hänga på.

Jag slutar runt 17-18 tiden så jag skriver mera när jag kommer hem. LATER!

Dax att sova!

Nu säger jag godnatt!

Btw, så slänger Camilla ner en one piece med sig till mig när hon
kommer hem i December. LUCKY ME! :D



<3

En saknad vän!

Jätte dålig uppdatering men det finns skäl till det. Ida är det Måndag och jag har varit ledig idag. I morgon börjar jag jobba igen, och då ska vi flytta in i butiken i Katrineholm. Vi ska börja med ett möte med byggsnubbarna och sedan börja bygga inredning. Det ska bli sjukt kul att få inreda och jobba i sin egna butik. I Örebro och Karlskoga har det varit deras butik, och dom vill ha det på deras sätt och det kan göra det lite svårt för oss "praktikanter" eftersom vi inte tänker likadant som dem.

Ikväll var jag och hälsade på min Kusin som har kommit hem från Tyskland. Jag har inte träffat honom på säkert 3-4 år så det var roligt att snackas vid lite. Just nu sitter jag och pratar med min underbaraste Camilla som sitter på andra sidan jorden, i mitt älskade favoritland. Saknar henne så mycket och igår fick jag det dåliga beskedet om att hon ska stanna kvar över vintern, men att hon kommer hem under två veckor i December. Jag är glad för hennes skull, och jag förstår att hon stannar. Hon är värd detta, men jag saknar henne så fruktansvärt mycket.


Camilla och jag, Turkiet 2010

Ska försöka bättra mig på bloggningen, men på helgerna blir det svårt. Det får ni stå ut med än så länge. Kram på er! <3


Örebro, im back!

Nu är jag tillbaka i örebro efter en väldigt skön helg. När jag kom hem i torsdags sov jag 12,5 timme utan att ens vakna. Men det var väldigt skönt och det bevisar bara att man har jobbat hårt. Nu är det en vecka kvar här i Örebro och det känns kul. Katrineholm närmar sig med stormsteg, och redan på måndag flyttar vi in för att bygga upp våran egna butik. Jag är så spänd inför detta, och det ska bli så himla roligt.

Nu ska jag strax lägga mig för att sova. Det blir en lång dag annars. Aldrig roligt att vara trött jööööe! På återseende gott folk :)

Love Fannie

RSS 2.0