Fannie i ett nötskal!

Här om dagen hade jag min värsta morgon någonsin. Det var i Lördags, då jag skulle iväg och jobba. Jag var helt säker på att bussen till Katrineholm gick 11.05. Jag tog fram busstidstabellen för att dubbelkolla, och ja, den gick 11.05. Blev ivägskjutsad till buss-stationen och där stod jag och väntade på bussen som skulle gå om ca 10 minuter. Jag väntade...och väntade...och VÄNTADE! Jag tänkte att bussen kankse var sen, men gick ändå fram till tabellen som finns uppsatt vid hållplatsen. Jo, den skulle gå 11.05 tänker jag tyst för mig själv och går tillbaka dit där jag stod innan. Då slog det mig, FAN DET ÄR LÖRDAG! Jag rusar fram till tabellen och bussarna gick 10.05 och 12.05. Jag började 12, så skulle inte kunna ta den bussen. Normalt tar det ca 20 minuter att gå från mig till buss-stationen, men jag SPRANG (!) så för mig tog det bara 7 minuter. Pappa fick slänga sig in i bilen och skjutsa iväg mig till Katrineholm. Han fick även hämta mig senare på kvällen för då fick det inte heller några bussar.

Jag kollar alltid fel i tabeller. Iallafall när jag ska åka någon stans på helgerna. Jag brukar alltid titta på internet för då visar dom hur dom går den dagen, och man slipper kolla L-S och M-F (veckodagarna).

En liten rolig händelse som jag kunde dela med mig av ;)

Nu ska jag äta frukost, sen fixa mig. Efter det ska jag dra mig till bussen. Dax för jobb :)

Fannie


V.I.P-kvällen är här!

God morgon!

Jag sitter framför datorn, nyduschat när jag egentligen borde börja göra mig i ordning. Idag börjar jag 09.00, men kommer in LITE senare för min buss är inne vid kankse 10 över. Och jag vill inte sitta på Ica i 45 minuter utan att göra något. Ikväll har vi v.i.p kvällen på Ica, så bara inbjudna personer får komma på en förhandsvisning med mingel osv. För övrigt har vi stängt hela dagen pga förberedelser. I morgon är det öppningen.


Jag i arbetskläderna på karskoga butikens toalett (Praktik).


På torsdag...

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter.
Jag längtar efter hans värme och hans famn, till långa nätter, med honom.


Påbackning av Emelie igen. Åter igen så har jag misslyckats med min bloggning. Orsaken till detta är att jag inte har varit ett dugg motiverad till detta, och dessutom har jag börjat jobba och bygga vår butik som öppnar på torsdag. Vissa dagar har jag jobbat 13-14 timmar, men normalt typ 9 timmar. Jag vaknar tidigt, och sliter hårt och när jag kommer hem är jag helt slut, skippar middagen och bara lägger mig i sängen och slocknar direkt. Visst sitter jag vid datorn, och självklart kan jag slänga in ett eller två inlägg om dagen, men motivationen finns som sagt inte.

Ja vi öppnar alltså portarna för Ica Maxi på torsdag morgon, och det ska bli väldigt spännande måste jag erkänna. Själva matbutiken har ju varit öppen förut, men inte special sidan, vilket innebär allt som inte går att äta. Så ni är välkommna till Ica Maxi i Katrineholm på torsdag för lite shopping. Detta kommer bli hur bra som helst, det är jag helt säker på!


RSS 2.0