fräääääsch tills i morgon.

Nu är jag frääääsh tills i morgon! Har tagit ett bad, rakat benen och övrigt som behövs (vad?! alla har väl oönskat hår någon stans?), målat naglarna både på händerna och på tårna, och tvättat håret :) Nu sitter jag med en ansiktsmask och smörjer in hela kroppen med min nya dove visible effects. Här hemma packas det förfullt, för på måndag flyttar jag. Mitt rum är helt upp och ner här hemma, men snart förflyttas det till Katrineholm så jag får stå ut och bo såhär de här sista dagarna.

Min nyårsafton ska jag fira i Eskilstuna med mina nära och kära. Jag jobbar 07.30 - 15.30, sen åker jag hem och fixar i ordning mig. När jag är klar med det så beger jag mig hem till Anna där det blir drickbart med ost&kex. Tar sedag tåget 18.13 till Eskilstuna där vi ska gå skilda vägar, som sedan möts sen.

Måste sova skapligt, jobbar ju i morgon som sagt. Ska sätta över pengar till min brors konto bara för har köpt en skärmvägg av honom och Linda, och sen ska jag föna + platta håret så det är klart tills i morgon, sen blir det nog sängen för min del.

Hörs, och gott nytt år :)

för skönt

Borde kankse försöka dra mig själv upp ur sängen och äta något. Min mage kurrar, men det är alldeles för skönt här i sägen för att gå upp. Får dra på mig min one piece så jag inte fryser!

MIN ONE PIECE!


Såhär ser min one piece ut, fast dock med gröna mönster istället för vita. JAG ÄLSKAR DEN!


Tråkigt, men sant!

För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi vet innerst inne att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma. Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan, så är det något att bygga vidare på. Är det skuld, så ska du släppa det.

Det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra sominte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med vissa människor som man är färdig med.

Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig alltid något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulleägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära av det.

Ur Ljusfolket, av Benny Rosenqvist.

17 dagar kvar, en är jag ensam :P

Det är helt sjukt vad utvilad jag är. Igår gick jag och la mig 20.45, och jag vaknade i morse 09.00. Har duschat nu på morgonen, och ska börja göra mig i ordning och sedan ta något att mätta magen med. Idag börjar jag jobba 15, och slutar 21 för jag stänger. Btw, om 17 dagar slipper jag allt åkande för då flyttar jag in i min lägenhet i Katrineholm.

<3

Kan man bli kär i en kavaj?

Jag har beställt en sån jäääävla snygg kavaj, så jag måste bara dela med mig av den!


kärt besök

Idag var en mycket bra dag. Jag fick träffa min bästa vän Camilla som är hemma i Sverige på besök. Det var henne jag jobbade tillsammans med i Turkiet i somras men hon valde att stanna kvar och ska även övervintra där. Men som sagt så är hon hemma nu och hälsar på familj och vänner. <3

Nu ska jag bege mig till "stan" för att möta upp Anna utanför hennes jobb. Sen beger vi oss hem till mig. Vad vi hittar på vet jag inte riktigt men det återstår att se. Ledig även i morgon. Och jag vill baka pepparkaaaaakor! Någon som vill??

<3

:o)


jag bara ääälskar mig själv ;)



Tänk om man kunde vara tillsammans med sig själv... :o)

RSS 2.0