31 Januari 2011

God morgon!

Jag sitter nu här och piggnar till lite. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ska möta upp Jane på stan vid 14.00 för en lunch! Sedan börjar jag jobba 15.00 till stängning. Ska nog ta och göra lite frukost nu, för känner att magen börjar kurra lite.
Jag hade så svårt att sova inatt. Ni vet när man vaknar hela tiden och tittar på klockan och den bara går och går men det känns inte som att man har sovigt? Så man blir typ stressad av att klockan är mycket för man vet att man ska gå upp. När jag väl somnade så drömde jag hemska drömmar. En handlade om min bästa vän Camilla som bor i Turkiet. Jag var där och hälsade på henne. Vi hade avtalat en tid och plats, och helt plötslit får jag ett sms där det står "SKYYYYNDA JAG DÖR". När jag kommer dit så ser jag henne ligga på marken medans några killar sparkar på henne. Hon var helt sönderslagen och jag lägger benen på ryggen och ska springa dit, men vad händer? Jo jag springer och springer, men jag kommer ingen stans. Jag hoppar bara upp och ner, hur mycket jag än försöker. Vaknade upp med världens hjärtklappning, och kollar i mobilen om smset fanns där, men sån tur var så va det inte sant!

Sådanna drömmar är så hemska!

Later!

En rolig helg-

Festen igår var helt okej. Det var kul att fira våran Idil, och jag såg hur lycklig hon var över att alla hennes vänner var där och grattade henne. Det blev ingen limousin-åkning pga lite saker, men vi var hos henne och åt middag iallafall. Jag älskar somalisk mat nu. Fy fan vad hennes mamma var duktig på att laga mat, det var helt fantastiskt gott. 

I morgon ska jag äta lunch med Jane, och sen börjar jag jobba 15.00 till stängning. Antar att det blir lite planering inför Kryssningen på Söndag! På Tisdag tar jag en sväng till Flen och grattar min moster. Jag tror även att jag sover kvar i Flen den natten och träffar mina underbara på Onsdagen om de kan.

Later!

28 Januari 2011

Här sitter jag, uppe med tuppen! Har precis smaskat i min en skål mjölk och flingor, samt ett glas apelsinjuice. Börjar jobba klockan 08.00, men gick upp redan nu för jag måste hinna vakna till och få lite energi till jobbet, Oftast får jag Energi när jag promenerar till jobbet. Frisk luft och rask takt. Idag jobbar jag en kort dag, 8-12. Jag är inringd som extra, så denna vecka har jag jobbat måndag-fredag, vilket känns helskönt för det känns som om jag har fått mycket gjort. 

I eftermiddag förflyttar jag mig till Eskilstuna för lite chill, och i morgon blir det 20-års galej för Idil<3 Idag fyller även Jane år så jag passar på att gratta henne (gjorde det på sms förut) och önskar henne en underbar helg med familjen. Nu ska jag ta bort gårdagens smink. Jag gjorde inte det igår eftersom jag slocknade. Sen ska jag ta på nytt och kila iväg. 

Efter jobbet ska jag möta upp Emelie och få min nya kläder som jag har beställt från H&M (leopardbyorna och det vita fransiga halsbandet) och sen ska jag eventuellt hjälpa Sanna att bära upp lite saker i hennes lägenhet.

Laaaaater!

Kryssning - mässa!

Idag bestämmdes det att vi ska åka på kryssning på Söndag nästa vecka. Jane´s man och hans jobbarkompis ska på matmässa där vi ska på vinprobning, champange provning och även middagar. Allt detta ingår och vi blir bjudna på denna resa. På kvällarna blir det såklart att festa loss lite. Jane är störtskön och vi kommer nog ha jätte roligt.

Grym entré på lördag!

Sitter och tittar på white chicks, haha fan vad bra den är! Lika rolig varje gång. Borde lägga mig snart, har inte sovit så mycket de senaste nätterna. Ska upp skapligt i morgon och duscha, sen till jobbet vid 11. På lördag blir det födelsedags fest för Idil som fyllt 20 år, och skaaaaaplig entré vi kommer göra, haha oh yeah! Vet inte om jag ska nämna det här men det kommer bilder sen.
Nu säger jag godnatt!

Drar iväg till jobbet..

..åter igen vid efter 16.00!

inom kort...

...flyttar detta in i min garderob!

Ännu en dag

Gooooooodmooorning sweeeeeeeden! Har duschat och vaknat till på riktigt nu. Ska strax göra mig lite frukost, och fixa matlåda. Det var ingenting jag orkade göra igår kväll när jag kom hem ca 21.30. Idag blir det jobb 11-18 :) Jag tänkte faktiskt inte dra ut på detta inlägg så länge, utan vi hörs senare helt enkelt. Men nu vet ni att jag vaknade ännu en morgon.
Later!

Bortskuret finger

Sitter och kollar på en snygg Mikael Persbrant som spelar Martin i Medicin mannen tillsammans med Emelie. Målar naglarna samtidigt. Fransk manikyr blir det denna gång. I morse hände mig något fruktansvääääärt. Eller egentligen var det inte fruktansvärt men det gjorde så himla ont. Jag skulle hacka en kniv igenom en morot, men hackade istället genom mitt finger, och bordet forsade. Nu sitter jag med ett blodigt jack som spricker upp hela tiden.
Kroatien, Makarska Riviera 2009

svårt att somna!

Har precis dammsugit av lägenheten och torkat av det mesta. Kände att det är lika bra att jag lär mig hålla efter istället för att städa när det syns att det är smutsigt, haha. Emelie kommer över om en liten stund, så det blir en tripp ner på stan. Sen måste jag hem och laga lite mat för för måste ha något i magen innan jag drar till jobbet klockan 15.00. Kunde inte somna inatt.. Satt och kollade på tv till klockan vad 04.00. Det gick verkligen inte. Jag var trött men john blund ville bara inte kasta de där kornen i mina ögon. Eller så var han full och inte kunde träffa, jag vet inte.

Ska man ta sig till stan för enbart ett nagellack?

I Lördags efter jobbet hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning på ca 30 minuter, och sedan fick jag springa till tåget. Skulle nämligen åka till Eskilstuna, för en utgång med med lite vänner och min man. Det var helt okej ute, men mina fötter dödade mig efter flera timmar, så vi tog en taxi och var hemma runt 03.00. Dagen spenderades i soffan och i sängen med x antal tupplurer, sen begav jag mig till tåget för att åka hem till Katrineholm igen. Under resan planerade vi en filmkväll hos Emelie tillsammans med Rigge. Skulle bara hem och äta först, men eftersom Rigge och skulle äta så bjöd han över mig på lite spagetti och köttfärsås, och jag måste erkänna att det smakade väldigt gott.

När vi hade ätit och kollat på ett avsnitt av family guy så tog vi bilen till konsum och handlade lite gott, och sedan hem till Emelie. Där såg vi på snabba cash, och när den var slut så åkte vi hem igen eftersom Emelie skulle upp och jobba i morgon bitti. Hon sluta vid 11 i morgon, så då kommer hon till mig sen tänkte jag att vi skulle ta en vända på stan för måååste införskaffa mig ett nytt nagellack som hennes syster hade. Ett fint lite mintgrönt-aktigt nagellack som fint kommer pryda mina naglar. Efter det börjar jag jobba 15.00 och kör till 21.00.
Nu blir det family guy! Later :)

partykväll!

Slutade jobba vid 16.00, och nu sitter jag hemma mätt i min soffa när jag kollar på Mackan och Erik. Ska hoppa in i duschen nu, och sen packa väskan för jag beger mig till Eskilstuna för lite partaj med mina vänner och D. På min ska jag ha en klänning och mina nya skor. Jag KANKSE slänger upp en bild sen, beroende på om jag kan ta en okej bild med mobilen för min digitalkamera är sönder, R.I.P!
Om inte, så hörs vi i morgon!

kort inlägg idag

Ställer mig och lagar mat efter en dag på jobbet. Sen blir det filmmys! Btw, så har jag fått nytapetserat i hallen och målade socklar i mitt rum, WIIE!

Kär i ett par skor

Hämtade ut mina skor idag. Jag beställde dom i förrigår och igår fick jag sms om att dom fanns på ICA nära. Då satt jag på tåget till Eskilstuna så blev lite irreterad då eftersom jag inte kunde hämta ut mina älsklingar. Men nu står dom här och ser snygga ut. Jag älskar dom fan!
Nu sticker jag iväg på en promenad med Rigge. Later!

Sticker iväg ett tag...

Drar mig till en annan stad! Åter i morgon :)

Drar ner till stan strax...

Sitter nyduschad vid datorn med ett glas juice. Det blir min frukost idag. Jag somnade x antal gånger i morse efter att Emelie dragit till jobbet. Anledningen till att endast ett glas juice är min frukost, är för att jag ska möta upp Jessica och knalla runt på stan lite idag, och även käka lunch där. Vi får se vad det blir. Jessica och jag har inte umgåtts sen vi hängde på orrö under tiden vi gick på grundskolan, så det ska verkligen bli kul att få hänga lite med henne igen.
Ska böja göra mig i ordning nu. Det tar ju ett tag om man har ett tjock lockigt hår att ta hand om. Later!

Vad tycker ni om mina nya byxor?


nya skor!

Tradera ville inte sammarbeta med mig, så jag gick in på Nelly och klickade hem dessa istället.
Jag är KÄÄÄR!

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Traderafynd!

Sitter och tittar på eventuella fynd på Tradera. Brukar alltid hitta något till as bra pris. Sist klickade jag hem ett par skor för 1 krona, dock fick min syster dem sen för dom var lite för smala för mina fötter (knölar vid tårna). Men nu verkar sidan ha lagt av helt, säkert bara för att jag satte mig och ville fynda lite.

Vaknade 06.30 i morse av att Emelies mobil ringde, för hon skulle få jobba morgonpasset också. När hon drog iväg sen så somnade jag om, och vid 10 vaknade jag av en pling på dörren. Det var Heimstaden som ville komma in och kika på min ventilation. Nu är den fixad, och det blev genast bättre luft här hemma.
Ikväll ska jag och Emelie göra lite roliga saker här hemma. Ni får se sen.
Later!

våroutfit?

Klickade nyss hem lite saker från HM! Titta och njuuut!
Leopardmönstrade byxor + halsband = Snyggt! Har redan vitt linne och liknande jacka :)

Köttfärssås kungen!

Jag lyckades verkligen med köttfärssåsen! Faaan vad gott det blev...

Mitt liv kankse är ganska intressant ändå...

Välkommen nya läsare! Vad roligt att ni tycker att mitt liv är så intressant, så ni väljer att stanna kvar och även diskutera mitt liv med andra :) Tanken slog mig idag om jag ska sluta blogga, men faaaan heller :)

Har precis kommit hem från jobbet. Jag stängde idag och det gick bra, som vanligt. Tänkte fixa i ordning lite käk nu, eftersom jag inte har ätit någon sen ca 17.00! Men det blir nog något enkelt, typ som nudlar eller så. Sen blir det även film med Emelie, om det funkar bättre idag...

Återkommer senare.. See you later stalkers <3

Rastlös av att gå hemma..

Sitter nyduschad med datorn i knät och ska väl snart börja göra mig i ordning. Jag sov som en stock inatt. Emelie beslutade sig för att gå hem iallafall, så jag följde henne till stora vägen och sen gick jag hem igen. Hon skulle komma vid 11, men hon fick jobb extra på eftermiddagen också så vi ses ikväll när jag har slutat istället. Sen har jag 3 dagars ledighet.

Min hosta är så gott som borta nu, vilket är jätte skönt. Nu kan jag ta nya tag och jag är tillbaka på jobbet. Har känt mig så rastlös under dessa dagar.. Jag går och jobbar om jag är förkyld, men så länge jag har feber så stannar jag hemma eftersom jag blir så dålig när jag väl har det..

Nu ska jag göra mig lite frukost!

Ciao!

Datajävel...

Försökte kolla på film med Emelie förut, men datorn dog hela tiden (pga värme) så vi gav upp. Istället sitter vi här och snackar skit! Hon funderar på om hon ska gå hem eller inte, men jag uppmanar henne glatt att hon inte ska, och hon verkar inte så taggad på det, YEEEES!

Om det blir så att hon knallar hem så sätter jag mig och kollar på film på datorn istället.. Börjar ju inte försen 15 i morgon så vill ju inte lägga mig för tidigt heller.. Fast ioförsej är det ganska skönt att ha hela dagen på sig att göra något vettigt.


Längtar till sol och värme!

En möglig gurka, fyfan vad gross!

Nyss hemkommen från D där jag har tillbringat min helg. Sitter hemma och ska strax börja plocka i ordning lite då jag inte hann göra det på lördagsmorgonen när vi skulle åka till Eskilstuna som hastigast. Hittade nyss en möglig gurka i min kyl, GROSS! Emelie kommer över strax och sen beger vi oss till ICA nära (som ligger närmast mig) och handlar lite påfyllning i min kyl. Jag har varit duktig och skrivit en inköpslista, för annars blir det lätt att man bara impulshandlar och det är farligt när man heter Fannie. Då kan det bli i princip hur mycket som helst.

Vad tycker ni om min nya design? Tack Emelie <3

Sushibar men utan sushi?

Sitter med datorn i knät och kollar på våra bästa år. Jag minns att jag alltid tittade på den serien förut, men alla har ju blivit utbytta. Hope och dom där äldre är kvar, men mimi och dom är ju utbytta med andra skådespelare. SÄMST!

Idag åker jag tillbaka till min lägenhet i Katrineholm, och hoppas på att golvet är klart och att man kan gå på det. Jag tänker iallafall inte åka tillbaka till Flen. På fredag skulle det vara klart, och så ska det vara. Åker in med mina tjejer från Flen och får lite kvalitetstid tillsammans med dem, mysigt. Och senare på eftermiddagen blir det sushibar tillsammans med Sanna. Men ingen av oss tänker dock inte äta sushi, utan thaimat :)

Frulle står på schemat, så jag kilar in till köket nu!

Later

ligan!


+ Anna P (sorry hittade ingen bild med alla samlade på)

Minns ni när vi drog ut Onsdag, Fredag & Lördag varje vecka? Vi sparade pengar för att mer eller mindre ha råd till inträde. Om vi inte hade råd med inträde så såg vi till att gå in på krogen innan 11, för då var det gratis och 50% i baren. Planerna på att sova i bilen fanns om vi inte hade någon som ville vara nyker och köra hem. Torsdagarna i skolan som blev desto jobbigare och jobbigare. Alla efterfester i *****-lägenheten.

Vill bara säga att jag älskar mina tjejer, och kommer alltid att göra. <3

Mitt nya allt!

Börjar känna mig bättre, men är fortfarande sjuk. Inatt sover jag min sista natt i Flen, förhoppninsgvis. Idag kände jag att jag behövde få lite friskluft, så jag tog en promenad i friska luften. Det slutade att jag kom hem med en ny mobiltelefon och ett tecknat abonemang. Tänk hur det kan sluta när man knallar in på Flens enda elektonikaffär, expert.


Min lilla Xperia x10 mini pro, som ser exakt ut som denna, även orange, so me!

Nu tänkte jag gå och lägga mig bredvid min förkylda mamma som också har blivit förkyld. Och just det, i morgon SKA jag få komma in i min lägenhet också.. Hoppas dom inte slänger ut mig pga icke-klart golv. Det struntar jag i isåfall. Dom har sagt att jag får komma in Fredag eftermiddag, så det är ett avtal.

Later :)

sömntuta?

Sitter i matrummet med datorn i knät. Just nu är matrummet ett vardagsrum eftersom mamma och pappa håller på att renovera i det som egentligen är vardagsrummet. Har sovit på soffan i 2 omgångar idag. Skönt med icke-väsnande grannar. Drog upp på stan och fikade med Linnéa förut, och senare på kvällen tog vi en promenad.

Snart ska jag gå in och lägga mig i pappas säng. Sover där inatt så jag inte vaknar när dom går upp i morgon bitti, kan vara rätt skönt. Att sitta och kolla på B-filmen som är på nu är inte så lockande faktiskt. Har hjälpt Emelie med hennes CV, och nu är vi typ klara, så håller tummarna för henne nu.

Godnatt :)

Nu kankse man äntligen kan få sova i lugn och ro.

Nu sitter jag i Flen hemma hos mina föräldrar. Eller ja, det kommer ju alltid vara ett hem för mig. Det är snöstorm ute, men ändå lyckades tåget hålla rätt tid. Värmer min mat nu, och sen tänkte jag lägga mig och vila ett tag framför tvn. Jag ska bo här till tidigast Fredag, för då SKA dom vara klara med mitt golv hemma. Pga detta får jag billigare hyra nästa månad, om tapetserat i hallen och även tillåtelse att måla om i rummet. Jag är inte ledsen för det. Dom skulle även komma och fixa min ventilation som jag har tätat med en plastpåse..

Inatt ringde och Emelie till Securitas pga mina grannar. Musiken dånade så det var omöjligt att sova. När vakten hade varit där så blev det tyst, och jag somnade gott. Dock sa Emelie att dom hade spikat inatt igen men jag var helt slut, och hade feber. Jag sov så gott där i min sköna säng


Min och Camillas säng på Melissa Apart, som för övrigt var ganska skön.


Grannfejden?

När jag först gick och la mig var allt lugnt. Sen började min granne klampa runt och tappa saker i golvet. Det lät nästan som om han stod i min hall eller mitt kök och gjorde det. Till slut somnade jag, men vaknade x antal gånger av ljud, som annars inte låter. Men när han/hon sedan 03.30 börjar hammra och spika så fick det vara nog. Jag blev så jävla arg, för hur trött var jag inte? Hörde hur de andra grannarna bankade i väggen/taket för att han skulle vara tyst. Jävla nöt!

Jag kunde ju ha ringt securitas, men jag har ju ingen aning om vilken lägenhet det kom från eller vad det är för slags människor som bor runt om kring mig. Vanligtvis när jag sover, så sover jag som en stock. Vaknar typ när någon släpper en bomb, och det gjorde dom inatt. Om detta fortsätter ringer jag till heimstaden, min bovärd.

Sticker iväg och jobbar 11.00.

Later!

Nu sticker jag och dejtar John Blund.

Har precis fått i mig lite mat. Det blev Pasta och hemmagjord vegitarisk pastasås, som bestod av ruccolablad, champinjoner och lök. Den blev jätte god faktiskt, så det fick följa med i matlådan i morgon. Nu tänkte jag göra mig klar för sängen, där jag ska tillbringa natten själv för första gången.


Jag utanför gripsholms slott, augusti 2010.

Godnatt :)


1 vecka i lyan

Idag har jag bott i min lägenhet i 1 vecka, och inte försen inatt ska jag sova i den helt ensam. Jag som människa är otroligt sällskapssjuk och ogillar verkligen att vara ensam, speciellt att sova ensam. När jag bodde hemma hos mina föräldrar så sov jag ensam, men det var i mitt rum. Jag visste att en trappa upp så låg dom och sov. Nu är jag i en helt annan stad, med helt nya grannar och människor runt om kring mig. Jag bodde även i radhus förut, där nätterna var knäpptysta. Här låter tvättstugedörren och när någon går i trappan. För övrigt sover jag som en stock.

Igår åkte jag till D, då han fyllde 21 år. Av mig fick han en klocka, som han blev jätte nöjd med. På kvällen gick vi och några vänner på bio, då vi såg Narnia i 3D. Jag har inget Narnia-fan, men den var faktiskt bra. Efter det drog vi till Mc Donnalds för att äta lite mat, sen hem till var och en. I morse gick vi upp vid 09.00 då D skulle iväg till första dagen i skolan (komvux). Sen kom han hem igen vid 12, och skulle tillbaka vid 15.00. Då gick jag med honom till stan då jag skulle ta tåget hem igen. Sanna har varit här ikväll och besökt mig och min lya, väldigt trevligt. Får bli flera gånger. Kanske blir London till våren.

Nu ska jag få i mig lite krubb, och även göra matlåda till i morgon.

Later!


Datanördar!

I morse (10.30) vaknade jag av att Emelie nästan hostade upp sina inälver. Som vanligt sitter vi med varsin dator i knät och nördar andra bloggar. Tvn står på, som vanligt på 6an. Kommer förmodligen bli besatt av alla bra serier som går hela dagarna. Strax ska vi kila ner på stan och kolla efter väggbokstäver till mig som ska stå på min hylla som pappa satte upp ovanför tvn igår.


Söt kille, eller hur? :)


"Jag blev förvånad att Tony bad mig stänga munnen"

Sitter i soffan och småtittar lite på Let´s Dance med Emelie. Afrikanan smakade hur bra som helst, som alltid. Trodde det skulle bli en tidig kväll ikväll, men så blir nog icke fallet. Var helt inställt på att jag skulle börja 07.45 i morgon, men jag börjar 15, och 07.45 på Söndag istället. Det tråkigaste med det är att jag missar min pojkväns födelsedag. På Söndag fyller han 21 år, och presenten är ännu inte fixad, FUCK!

Ska hälla upp varsitt glas cola till mig och Emelie nu.

Later!

Ensamheten stiger sig på

Nu är jag helt själv i min lägenhet för första gången sen jag flyttade in, i måndags! Haha så jävla sällskapssjuk jag är. Om ett tag kommer mamma, pappa och min bror hit och hälsar på. Pappa skulle hjälpa mig att få upp mina tavlor och min hylla igår, men pga vädret så ville dom inte åka så det fick bli idag istället. När dom har åkt så går jag hem till Emelie och käkar middag hos henne och hennes familj. Afrikana står på menyn, och det är så hiiiiimla gott. Det vattnas i munnen redan nu..

Nu ska jag hoppa in i duschen för om ca 1 timma kommer tjejen som bodde här förut och hämtar sin post! Måste se till att vara klar då, haha!

Later!


Bilder på lyan!


sittplatsen


Mc donnalds efter jobbet kan sitta fint ibland.

Sitter nu hemma hos MIG efter att ha jobbar 07-12 idag. Kort pass, men det kom mycket varor till mig som jag var tvungen att ta tag i. Emelie står i duschen, och när hon är klar ska vi knalla bort till mc donnalds som endast ligger 5 minuter från min dörr, FARLIGT!

Ps, ny bloggdesign kommer inom kort! Håll ögonen öppna :)


Det stor klivet, sen är jag vuxen på riktigt.

Den 27 April 2010 åkte jag och min absolut bästa vän Camilla till Turkiet där vi skulle bo i 6 månader, och jobba på Turkiska Ullared i Side/Antalya. Efter 3 månader åkte jag hem. Men när vi planerade resan kände jag mig så himla vuxen. Alla får liksom inte chansen att flytta utomlands och jobba. Visst, jag valde att avbryta min resa, men det finns beslut som man måste fatta som vuxen. Att leva på mamma och pappa under 2 månaders tid efter mitt äventyr var det värsta jag visste. Jag sökte jobb efter jobb och till slut fick jag ett på Ica Maxi i Katrineholm. Att pendla upptäkte jag ganska snart inte var riktigt min grej, så i morgon flyttar jag till min alldeles egna lägnhet i Katrineholm. När en flicka flyttar ut, och bort från sina föräldrar så börjar vuxenlivet på riktigt. Jag måste klara mig på egen hand, stå för allt själv osv. Jag har varit rätt självständig och ber aldrig om hjälp eller pengar från mina föräldrar. Jag har bara bott här, under samma tak som dem.

Sitter nu i min One Piece i mitt väl nerpackade rum och klickar på tangenterna på datorn. Har tagit mig en dusch, och testat schamopo + balsam från TREsemmé. Jag har inte gjort det tidigare, men på maxi hade dom två 900ml flaskor för 75 kronor så jag slog till. Än så länge är det bra, men vi får se hur det blir när jag fönr och plattar det. Har nämligen väldigt lockigt och speciellt hår så jag kan inte ha vilket schampoo som helst.

Min kamera är tyvärr sönder så jag kan inte ta en bild på mitt rum så som det ser ut nu. Men jag ska försöka fixa hur det ser ut i lägenheten när det är klart sen. Anna sover första natten med mig i lägenheten då jag inte vill sova själv. Ny stad, Nya grannar (förhoppningsvis helt ofarliga) och helt ensam. NEJ TACK!

På återseende.


RSS 2.0