Kära flen!

Goddagens!

Igår åkte jag till Flen tillsammans med min mami och papi. Jag träffade Anna en stund på kvällen sen kom mamma och hämtade mig där. Sov på soffan hemma, och idag har jag träffat Anna och Bella. Åkte hem till Katrineholm vid 21-tiden. Fick ett sug på att umgås med någon så jag ringde Sanna, så hon kom över på lite cola och film. Skönt att snacka av sig lite. Vi jobbar om varandra hela tiden, vilket resulterar att vi knappt kan ses då den ena jobbar när den andra är ledig. 

Jag ska strax lägga mig. Jag jobbar 12-19, och sen får jag besök av Eskilstuna ligan så måste plocka ordning lite i morgon bitti. Inte för att jag har stökigt precis, men jag blir så nojjig. 

Godnatt!

Magont försvinn!

Sitter ihop kurad framför datorn i soffan. Har så himla ont i magen så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Den rummlar, så vet inte om den försöker säga mig något ;) Det känns liksom inte som vanlig magknip utan mer.. jag vet inte hur jag ska förklara. Därför säger ja godnatt nu!

Inköp!

Nya högtalare till datorn! Här ska dunkas musik :)

Hemligheten avslöjas!



Jag var med och sökte till körslaget här i Katrineholm. Jag kom inte med i kören, men bland de sista och det är jag glad över. Jag berättar mer i morgon om hur min dag har varit. Jag är lite för trött efter en 12,5 timmars audition dag. Så i morgon som sagt, så berättar jag mer.

Godnatt :)

Förkylningen har stigit sig på :(

Godmorgon på er!

Jag sitter framför datorn med en varm kopp te med honung för att lindra förkylningen. Sålänge det sitter i näsan så gör det ingenting, men det får verkligen inte sätta sig i halsen. Inte än! Efter söndag kan den få göra det, eller ännu mer gärna försvinna helt och hållet.

Smart som jag är så glömde jag min plattång hos D-man så min snälla syster åker in till Katrineholm med min andra som finns hemma hos Mamma och Pappa idag. Dom skulle ändå in och göra stan, så det passade perfekt för oss båda. Kanske lunchar med dom också. Idag börjar jag jobba 15.00 och slutar 21-00.

Nu ska jag hoppa in duschen för syrran och dom kommer nog om en stund.
Ha de på bade, som dom säger i Norge.


Jag vid Gripsholms slott, strax efter att jag kommit hem efter jobbet i Turkiet.           Augusti 2010.

update från tåget!

Sitter på tåget hem från eskilstuna nu.. Det var lite kyligt ute så här fax så det var skönt att hoppa på ett varmt tåg. Idag har jag varit på stan med idil. Köpte mig en svart lång väst på rean inne på monki och även pärlor och en pärlplatta som jag ska göra en grej med. Måste införskaffa mig smörpapper och låna mammas strykjärn. Ikväll ska jag eventuellt hitta på något med sanna, sen kaaaanske anna o co kommer in till katrineholm. Imorgon jobbar jag 15-21 och senleddig på söndag då viktor tog mitt pass :) Laaaaaaater!

filmkväll

Nu sitter jag och d-man hemma hos p-man och ''tittar på film''. Alla sitter och håller på med sina mobilen typ.. Så jag tänkte bara berätta att jag lever. I morgon när d-man ska till skolan så ska jag träffa idil innan hon börjar i skolan. Vi får se vad vi hittar på men vi ska iallafall knalla ner på stan. Laaaater!

roadtrip!

Hallå! Jag har varit i vingåker med gizem hela dagen och nu sitter jag på tåget till eskilstuna. Åkte med gizem till flen och umgicks lite här först innan tåget avgick. Jag kom hem med ett par solglasögon från factory. Gillar intte deras utbud riktigt. Att åka med gizem är en riktig upplevelse. Det är inte så att hon inte kan köra, för det kan hon men. Vi har ganska kul när vi sitter där och sjunger på turkiska, och sedan kommer hon på att hon kör 150 på en 90väg :) nu ska jag fortsätta min färd mot eskilstuna, och d-man!

En tripp till Vingåker och sedan vidare till Flen-

Godmorgon Godmorgon! Jag i princip nyss stigit upp ur sängen, och klätt på mig kläder. Jag åker till Flen idag, men innan det ska jag bli upphämtad av Gizem och åka till Vingåkers factory outlet. Hon blev lite in loooooove när hon fick se mina skor som jag köpte där, så hon fick för sig att hon skulle åka dit hon också. Åker sen tillsammans med henne till Flen.

Väl i Flen ska jag gå till apoteket (dom skickar remiss där eftersom jag fortfarande står skriven i landstinget i Flen och jag tänker INTE byta) och sen ska jag träffa Anna och kanske Linnéa. Efter det åker jag till Eskilstuna till D-man!


Mina skor jag köpte på Factory Outlet. Dom ser lite konstigs ut på bilden men oj så fina dom är.

oväntat besök!

Jag fick ett samtal runt 12 tiden av gizem då hon och nemanja, selver och selin ville komma på en snabb visit. Det slutade med att de åkte hem nyss. Vi fastnade framför reprisen av bigbrother. Gurkan är ju så jävla skön. Jag lovar att han kommer att vinna skiten. Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Mobilblogga forlife härdan efter. I morgon ska jag åka till flen för jag måste till apoteket där. Ska även träffa anna en sväng. Eventuellt kommer gizem förbi i morgon förmiddag för hon ville åka till factory outlet. Om inte så åker jag till flen vid lunchtid.. godnatt!

en mörkare fannie

Sticker iväg till pizzerian med emelie. Hon har nyss färgat håret på mig.. Det blev mörkare än innan vilket känns mycket bättre.. Kommer upp en bild senare. Emelie fixade min mobilbloggning så nu kan jag blogga från mobilen också.. Hoppas på mera uppdateringar och bilder då.. Laaaaater

Paket till mig, hihi!

Godmorgon!

Efter ett antal försök att skriva godmorgon, så lyckades jag efter 5:e gången. Jag ska kila iväg och hämta ut ett paket på Ica Nära, men jag får inte riktigt energin att resa mig upp. Jag fastnar alltid vid något intressant. Paketet är ett av de två som kommer från H&M, men jag vet inte riktigt vad det innehåller. Jag tror ett Linne och ett par solglasögon för bikinin blev försenad, men jag är inte alls säker när jag beställde vad. 

Idag är jag ledig. Jag ska plocka ordning lite i min lya, och vid 6-tiden ska jag befinna mig i Flen hos Anna. 
Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag hoppas att vi ska träffa andra Anna som har kommit hem från Australien nu. SAKNAT! <3

Sticker iväg nu! Laaaaater!

RSS 2.0